Corona nieuws

Vanaf 15 mei 2020 is onze B&B weer geopend en gelden er niet langer beperkingen door de corona pandemie. B&B de Hiltop heeft slechts 2 kamers en een aparte ingang voor de gasten, zodat u veilig vakantie bij ons kunt vieren.

Wij doen er alles aan om te zorgen dat gasten zich veilig voelen. De kamers worden elke dag schoon gemaakt, met extra aandacht voor voorwerpen die vaak worden aangeraakt (deurklinken, trapleuningen, lichtschakelaars ed). Op de kamer vindt u handdesinfectans.

Door de corona pandemie is Domburg heerlijk rustig. U kunt vrij wandelen op het strand of door het bos of fietsen door de mooie omgeving, zonder veel mensen te ontmoeten.

In Domburg is de horeca tot 1 juni nog gesloten. Bijna alle restaurants hebben een afhaalservice. Vanaf 1 juni mogen de terrassen weer worden geopend en kunnen restaurants weer gasten ontvangen.

Op uw kamer vindt u borden en bestek, zodat u een afhaalmaaltijd op de kamer kunt gebruiken. Wij hebben een picknickmand voor u, zodat u een afhaalmaaltijd ook op het strand kunt nuttigen.